Unknown: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /home/fvtschilde/domains/tesst.nl/public_html/system/journal2/lib/Browser.php on line 38 Terms & Conditions

Terms & Conditions

Algemene voorwaarden:

Artikel 1:
De koper heeft geen recht op enige schadevergoeding in welke vorm dan ook, bij eventuele overschrijding van de opgegeven leverdatum. De koper kan de overeenkomst niet ontbinden op gronde van overschrijding van de leverdatum. De ontvangst en betalingsplicht kunnen ook niet geweigerd worden.

Artikel 2:
Yuvam Bouwmaterialen B.V. is niet verantwoordelijk voor het bezorgen van door u gekochte goederen.

Artikel 3:
Op al onze leveringen zijn onze voorwaarden van toepassing. Wij hanteren geen inkoopvoorwaarden of andere voorwaarden.

Artikel 4:
Kleuren en kaliber van monster tegels en laminaten wijken vaak iets af van de definitieve door u te ontvangen tegels. Mogelijk kan een tegel ook niet geheel vlak zijn. Nabestelde tegels kunnen ook altijd iets afwijken qua kleur en kaliber.

Artikel 5:
De koper dient bij aflevering van de goederen altijd te controleren op fouten of schade. Indien de klant constateert dat de levering beschadigd is, of niet het juiste artikel ontvangen heeft, dient dit direct gemeld te worden aan Yuvam Bouwmaterialen B.V.
Gebreken die niet direct bij aflevering geconstateerd kunnen worden dienen binnen 2 dagen bij Yuvam Bouwmaterialen B.V. gemeld te worden.

Artikel 6:
Goederen die voor ue besteld zijn bij onze fabrikant dienen binnen 2 weken na aflevering te worden afgehaald en volledig betaald.

Artikel 7:
Yuvam Bouwmaterialen B.V. behoud zich het recht om in geval van onmacht, naar eigen keuze en inzicht uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechtelijke tussenkomst te ontbinden. Yuvam Bouwmaterialen B.V. is in geen geval verplicht over te gaan tot schadelosstelling in welke vorm dan ook. Yuvam Bouwmaterialen B.V. kan zonder enige kennisgeving besluiten tot opschorting of ontbinding van de koopovereenkomst.

Artikel 8:
Geleverde en nog niet volledig betaalde materialen blijven ten aller tijde eigendom. Yuvam Bouwmaterialen B.V. is niet verplicht om de fout vermelde prijzen te hanteren.

Artikel 9:
De prijzen die op de artikelen vermeldt staan zijn onder voorbehoud. Yuvam Bouwmaterialen is niet verplicht om de fout vermelde prijzen te hanteren.

Artikel 10:
Artikelen die verkeerd of beschadigd geleverd zijn door Yuvam Bouwmaterialen B.V. en dus niet in overeenstemming met de factuur zijn, worden retour genomen en omgeruild of gecrediteerd, -mits de leverdatum niet ouder dan 2 dagen- in originele staat en originele verpakking. Het artikel dient/de artikelen dienen ongebruikt, schoon, ongemonteerd en compleet met bijbehorende montagematerialen, handleidingen en accessoires te zijn in originele verpakking. Tegels met breukschade kunt u – uiterlijk 2 dagen na levering – omruilen. U dient dus uw gebroken tegels in te leveren.

Artikel 11:
De klant is geheel verantwoordelijk voor de keuze, de toepassing en het gebruik van de door Yuvam Bouwmaterialen B.V. geleverde materialen, producten en diensten.

Artikel 12:
Artikelen die u over heeft en dus niet meer nodig heeft kunt u retour geven binnen 14 dagen na aankoop, uitsluitend op vertoon van uw bon. U ontvangt dan een tegoedbon voor het volledige aankoopbedrag. Speciaal voor u bestelde artikelen kunnen niet retour genomen worden.

Artikel 13:
Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten zijn deze voorwaarden uitsluitend volgends Nederlands recht van toepassing.

Artikel 14:
Wij behouden ons recht om deze algemene voorwaarden te wijzigen.

*Door u gekochte goederen moeten bij het retourneren of ruilen met eigen vervoer gebracht worden.

*Speciaal voor u bestelde producten en/of restpartijen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

*Bezorgen is tot voor de deur.

*Prijzen van laminaten en tegels zijn per m²

*Al onze prijizen zijn exclusief de BTW.

 

Bezorgterms:

Bij het bezorgen krijgt de klant automatisch een track and trace code waar ze op kunnen kijken wanneer de bestelling wordt geleverd.

Als u niet aanwezig bent bij de levering wordt er nog voor een tweede keer langs gekomen, als u er dan niet bent dient u het product zelf te komen op halen of weer te laten bezorgen door bezorgkosten te betalen. 

Bent u niet aanwezig geweest bij beiden de levering wordt het bezorgkosten niet verrekend!